Begeleiding van Skillzs

Skillzs biedt begeleiding aan kinderen van 4 t/m 18 jaar. De training combineert sport, spel en creatieve middelen met oplossingsgerichte gespreksvoering. Werken aan doelen staat centraal, waarbij de focus ligt op vooruitgang en het vieren van successen. Sport, spellen en creatieve middelen worden gebruikt als middel, omdat praten over problemen niet altijd gemakkelijk is. Geen saai gesprek, maar lekker bezig zijn en ondertussen aan doelen werken.

Skillzs gelooft erin dat het niet gaat om het probleem, maar de manier waarop ermee omgegaan wordt. Elk kind beschikt over eigenschappen en vaardigheden, die hem kunnen helpen beter leren om te gaan met de problemen waar hij tegenaan loopt. Soms heeft een kind echter wat hulp nodig om deze skills op de juiste manier in te zetten of uit te breiden. De begeleiding van Skillzs helpt hierbij.

Skillzs op school

Skillzs werkt regelmatig samen met scholen.  Op school wordt individuele ondersteuning aangeboden, aan kinderen en jongeren die op school iets extra’s nodig hebben. Daarnaast heeft Skillzs groepstrainingen ontwikkeld, gericht op weerbaarheid, samenwerken en sociaal-emotionele ontwikkeling. Deze trainingen zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 18 jaar.